Kivitelezés-szervezés

A-Z ig. Vagyis a tervezéstől, sőt a vásárlástól a kulcsátadásig minden lépést megszervezünk, felügyelünk. (Beleértve a szőlőtelepítést vagy a már meglévő szőlő munkálatainak szervezését.) Számos külterületi ingatlant vásároltunk, kiviteleztünk, fejlesztettünk és értékesítettünk/üzemeltetünk a Balaton-felvidéken.

- Tudjuk, hogy már a vásárlásnál sok a buktató. Biztosan beépíthető a telek? Bővíthető az ingatlan? Gyakran élnek elővásárlási jogukkal a jogosultak? Stb. Stb. Stb. Nagy tapasztalatunknak köszönhetően teljesen átlátjuk a külterületi ingatlanokra vonatkozó szövevényes jogszabályokat.

 - Sokan megijednek a legtöbb helyen kötelező szőlőtelepítéstől vagy akár csak az ingatlanhoz tartozó szőlőbirtoktól. Borászatunk van, kis butik borászat 1.5 hektár szőlővel. Komplett csapatunk van a szőlőtelepítésre szintén A-Z ig, illetve a szőlő és pincemunkákra.

 - A kivitelezés területén minden egyes munkafolyamatot tekintve, a kőművestől az asztalosig, a villanyszerelőtől a burkolóig megbízható, korrekt és ami a legfontosabb, MINŐSÉGI MUNKÁT végző kollégával/csapattal dolgozunk.

 - Az elszámolás teljesen transzparens, közvetlenül az adott szakemberrel történik. A mi díjazásunk mindig az ügyfelet terheli külön megállapodás alapján. A szakemberektől barmiféle jutalékot, díjazást nem kérünk.